Kulturhuset

Velkommen til et kulturhus placeret i helt unikke rammer. Velkommen til det nye kulturcentrum for børn og unge i Høje-Taastrup Kommune.

Børne- og Kulturhuset er bygget til og for byens børn og unge. Her tager vi dem alvorligt. Og her åbner vi for en verden, der er fuld af kreativitet, leg, musik, bevægelse og underholdning.

Børne- og Kulturhuset er gennemsyret af kvalitet – både i husets faciliteter og i de kulturarrangementer, vi sætter på programmet. Uanset om det er koncerter, teater eller sportsaktiviteter.

I Kulturhuset tilbyder vi de bedste rammer og et godt værtskab for byens foreninger og for de børn, unge og voksne, der gerne vil bruge vores nye faciliteter. Uanset om de kommer for at træne taekwondo i husets multisal, deltage i fællesspisninger i vores køkken, fordybe sig med en bog i læsehjørnet eller lege i tumlesalen. Her vil besøgende møde et hus, der emmer af liv og aktiviteter hele dagen og aftenen.

Find de mange børneoplevelser i Børne- og Kulturhuset fra april 2023 her sammen med de mange andre oplevelser og aktiviteter i Høje-Taastrup Bibliotekerne, Kulturhusene og Taastrup Teater & Musikhus.

 

Find arrangementer for børn